333 CUP I SOL & VIND OG TO DAGE MED SHORTY 😍

Img 4082

Foto: Anders Lund

Af Claus Engelsen

Team Skovshoved kom til Egensedybet fredag aften og mødte Olsen bag skærmen, Baneleder Anders og ‘team shelter’ (mærkebåden). Vi riggede Hobierne til og slog de våde telte op (åben trailer og byge på vejen !!). Så spiste alle udenfor i den flotte aften, indtil myggeplagen drev os indenfor. Det blev en hyggelig (og lidt for sen) aften inden vi (heldige) sov i vores tørre soveposer.

Lørdag startede de friske med morgenbadning i sol og vindstille, så kæmpe morgenmad og madpakkesmøring, inden Olsen drev os ud på vandet, hvor vi drev rundt – ligesom sidste år ! På den laaange vej ud til dommerskibet kom vinden dog og vi kunne starte kl. 11 i 3-5 m/s. Det blev til 4 sejladser med spredte ‘guldårer’ på banen, så det var meget elevatorplaceringer i løbet af en sejlads.

Vel inde stod Olivia klar med lækker hjemmebagt kage til alle – tak! 😍 Efter omklædning til middagen fik vi al den helstegte gris og gode salater vi kunne spise – mums !

Efter maden, vinen og en hel dag på vandet holdt vi lidt kortere stand lørdag, inden vi havnede i de tørre telte og soveposer.

Søndag startede med vind og sol, så vi skyndte os på vandet efter morgenmaden. Her kom vi ud til 6-8 m/s, som friskede lidt i 2 og 3 sejlads, hvor vi var i dobbeltsnor og fløj rundt på banen under jubelråb. Vinden var mere jævnt fordelt end lørdag og vi nåede 4 sejladser til. En sejlads blev dog annulleret da vinden løjede og topmærket måtte flyttes tættere på.

Inde blev vi søndag medtaget med pulled-pork burgere og så fulgte præmieoverrækkelse, behørige taksigelser til dommer, mad, hjælpere og arrangørteam samt trailerpakning og en trættende hjemtur.

TUSIND TAK TIL ALLE FOR ET DEJLIGT STÆVNE HELT I HOBIEÅNDEN – VI SES TIL DM 15-17 SEPTEMBER (ELLER FØR)

Resultater

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.