333 Generalforsamling 2020

27/10 2020

Kære Hobie Cat Fleet 333 medlemmer,

Vi er desværre som frygtet blevet overhalet af COVID-19 og nye restriktioner.

Bestyrelsen har derfor med tungt hjerte set sig nødsaget til at aflyse ”333’s Bowlingmesterskab 2020”, som var planlagt til at løbe af stablen som opvarmning til selve generalforsamlingen.

Afviklingen af generalforsamlingen opretholdes derimod. Men det i en justeret udgave med en kombination af fremmøde med op til max. 10 medlemmer i Sejlklubben Egensedybet og med øvrige interesserede medlemmer via videokonference på SKYPE. Her etableres et virtuelt møderum, som kan tilgås ganske ukompliceret fra laptop/desktop/tablet via invitationslink modtaget i en e-mail og det uden behov for konto og/eller installation af SKYPE.

Planen er som følger:

  • Medlemmer allerede tilmeldt til generalforsamlingen vil sammen med Christian Mørk-Pedersen (formand), Peter Måhr (aktivitetskoordinator) og Mikkel Stampe Nielsen (bestyrelsessuppleant) mødes i Sejlklubben Egensedybet.
  • Nicolaj Bjørnholt (næstformand) og Erik Olsen (kasserer) deltager via SKYPE. Samme mulighed tilbydes 333’s øvrige medlemmer, som ikke allerede er tilmeldt.
  • Nærmere instrukser/anvisninger om deltagelse via SKYPE udsendes til tilmeldte medlemmer i separat e-mail senest dagen før generalforsamlingen.
  • Som valgfri støtte for den virtuelle afvikling oprettes en WhatsApp gruppe. WhatsApp kan, hvis ikke allerede installeret, hentes til både Android og Apple telefoner.

Tilmelding eller ændring af tidligere tilmelding bedes med angivelse af e-mail (til brug for SKYPE) samt mobilnummer (til brug for WhatsApp) venligst meddelt Erik Olsen, e-mail: olsen.e@gmail.com eller SMS til tlf. 2577 8801 hurtigst muligt og ikke senere end mandag den 2. november 2020.

Dagsorden, regnskab, budget samt ændringsforslag til vedtægter kan tilgås via nedenstående links.

Håber vi mødes/ses trods omstændighederne.

Med venlig hilsen

BESTYRELSEN

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.