Aktuelle ranglister

Danish Hobie Class Association logo

Resultaterne fra det vel overståede DS-DM i Skovshoved er nu tastet, og der foreligger opdaterede ranglister.

Med et vindue et år bagud i kombination med skæringsdatoen betyder, at de aktuelle ranglister pr. 6/9 alene er beregnet på stævner afviklet her i 2021. Da antallet af RL-stævner også her i 2021 har været COVID-ramt, er summen af sejlere og sejlede stævner også noget lavere end, hvad de typisk har været i mere normale år.

Det kan der dog stadig gøres noget ved! Der er RL stævne i Fleckeby her lige om lidt…… nemlig 11-12/9. Tilmelding er stadig åben….. klik her. Og endelige har vi legendariske Harboe Cup 25-26/9 som rosinen i pølseenden på den danske Hobie stævnekalender 2021. Klik her for tilmelding.

Med et Hobie 16 VM rundt om hjørnet med en forventet afvikling i andet kvartal 2022, må det påregnes, at det alene vil være resultater her fra 2021, som vil indgå i ranglisteberegningen for udtagelse til den/de forkvalificerede pladser, der tildeles DK. Endnu en rigtig god grund til at deltage i sæsonens sidste RL-stævner!

/eo

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.