DHCA Årsranglister 2019

Danish Hobie Class Association logo

Hobie 16 VM’et i Florida markerede afslutningen på sæsonen og var sidste ranglistestævne på DHCAs 2019 kalender. Derfor kan vi nu fare med publicering af DHCA Årsranglister 2019.

Og det har jo i sandhed været en ganske forrygende sæson med god aktivitet ved de hjemlige stævner kombineret med masser af flotte internationale resultater. Det afspejles selvfølgelig også i stillingen, hvor VM-sølvvinderne Michelle Jensen og Nicolaj Bjørnholt huserer på toppen af listerne for henholdsvis gast og rorsmand.

Årsranglisterne viser endvidere, at det generelle aktivitetsniveau er faldet med ca. 5% i forhold til 2018. Det bør dog ses i lyset af, at 2018 blev hjulpet godt på vej af den saltvandsindsprøjtning EM’et i Hornbæk betød. Alt i alt må det generelle aktivitetsniveau for 2019 derfor betegnes som tilfredsstillende.

For antallet af aktive ungdomssejlere ser det derimod knap så godt ud. Her må vi desværre konstatere et fald på omkring 25%. Det er ikke fordi, sejlerne har forladt os, men de bliver ældre, og det er ikke i samme omfang lykkedes at rekruttere nye ungdomssejlere. Da faldet er sket fra et i forvejen lavt antal ungdomssejlere, kommer et fald selvfølgelig hurtigt til at se dramatiske ud. Det ændrer dog ikke ved, at der på ungdomsfronten tydeligvis ligger nogle udfordringer og venter til den/de kommende sæson(er).

Hvis der evt. skulle være fejl eller mangler i ranglisterne, bedes disse venligst meddelt undertegnede, Erik Olsen, enten via PM eller e-mail til olsen.e@gmail.com.

DHCA Årsranglister 2019

/eo

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.