DHCA årsranglister 2021

Danish Hobie Class Association logo

Trods coronaens fortsatte hærgen 2021, blev der heldigvis gennemført en del flere stævner end året før. Opløftende da et af ranglisternes fremmeste formål er at give et billede af aktivitetsniveauet i klassen.  Det må dog også erkendes, at antallet af stævner og stævnedeltagelsen endnu ikke er helt tilbage på niveauet for et normalt år. Men dog langt bedre end det magre grundlag vi stod med i 2020 med kun et gennemført stævne.

Desværre viser ranglisten også, at ungdomssiden efterhånden er meget udfordret. Noget kan sikkert tilskrives coronaen, men langt fra det hele. Grundlæggende er der ikke kommet nye ind i samme takt som andre er faldet for aldersgrænsen. En udfordring der tydeligvis kalder på en forstærket rekrutterings-indsats i de kommende år.

Heldigvis ser stævnetilbuddene for 2022 allerede nu ud til at være tilbage på noget, der ligner normalen. Håber det holder til gavn for masser af fornøjeligt og spændende Hobie ræs på kapsejladsbanerne.

Afsluttende skal der lyde et stort og velfortjent tillykke til vinderne i de forskellige kategorier. Godt gået! ??

Klik her for DHCA årsranglister 2021.

Hvis du/I skulle falde over fejl eller mangler i ranglisterne, bedes disse venligst meddelt Erik Olsen på e-mail: erik.olsen@hobieclass.com  Evt. spørgsmål kan rettes samme vej.

/DHCA

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.