EM guld til Nicolaj og Naja Bjørnholt

De europæiske mesterskaber i Hobie Cat blev i 2018 afviklet fra stranden og på vandet ud for idylliske Hornbæk i Nordsjælland.

De varme juli-solskinsdage under hele stævnet bød på skiftende vindforhold og dermed udfordringer for både sejlerne og baneledelsen. Det til trods blev der gennemført 7 sejladser for silver og gold fleet, som bestod af i alt 73 deltagende Hobie 16 besætninger. Det lykkedes danskerne Nicolaj og Naja Bjørnholt at gennemføre finalen med en stabil serie af sejladser og de hjemtog Hobie 16 guld til Danmark.

1. Danmark: Nicolaj BJØRNHOLT/Naja BJØRNHOLT

2. Italien: Leonardo MORELLI/Viktoria GIANNETTI

3. Tyskland: Jens GORITZ/Katrin WIESE-DOHSE.

Se alle resultater fra EM her.

Stemningsbilleder og video med interview med deltagerne ved EM kan findes på Facebook og Instagram.

En stor tak skal lyde til arrangørgruppen, til Hornbæk Bådeklub og de mange frivillige, som lagde kræfter i at gøre dette EM til et fantastisk event!

Et historisk resultat for den danske Hobie 16 klasse

Der er tale om den første danske Hobie 16 EM titel siden, den legendariske duo Torsten Bardram/Karl-Heinz Zillmer i 1987 under ganske blæsende forhold vandt mesterskabet i Quiberon, Frankrig. Med Daniel Bjørnholt/Josephine Frederiksen som regerende verdensmester i Hobie 16 siden 2016 og nu også Nicolaj Bjørnholt/Naja Bjørnholt som regerende europamestre er der tale om et historisk resultatmæssigt højdepunkt i dansk Hobie 16 historie.

Et stort til lykke til Nicolaj og Naja med den hjembragte titel!

/DHCA

 

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.