Ho Bugt træningslejr 2023

I weekenden d. 18.-19. marts afholdte Ho Bugt Sejlklub træningslejr. 5 både var tilmeldt og vi var heldige at have Nicolaj Bjørnholdt som træner. Da vi alle mødtes foran klubhuset lørdag morgen så udsigten til sejlads ikke så god ud -bogstaveligt talt. Der var nemlig så tæt tåge, at vi ikke engang kunne se vandkanten. Tilmed var der vindstille, lige så vindstille som sidste års Ho Bugt-træningslejr. Vi har ellers hørt nok historier om hvor blæsende vestkysten altid er, men det har vi stadig til gode at mærke på egen krop -måske næste år skal være året?

På trods af vejret, riggede vi alligevel bådene til og brugte ventetiden på bl.a. at kigge på, snakke om og lære af hinandens trim, sejlfaconer og mål på bådene. Men der var også plads til hyggesnak, for der var nok at snakke om efter en lang vintersæson, hvor vi ikke har set meget til hinanden. Da vinden om eftermiddagen stille nåede op på 3-4 m/s hoppede vi alle i sejlertøjet, men det viste sig at være falsk alarm, så efter et par timer mere ved bådene, denne gang iklædt sejlertøjet, klædte vi igen om. Vi var i år yderst heldige at have Laura med, der stod for alt maden weekenden over. Hun lavede lørdag aften lækker suppe til os, som vi spiste mens vi så Sail GP på storskærm. Til aften hyggede vi i klubhuset med en øl og Nintendo Switch på skærmen, inden vi lagde os til natten -de fleste på gulvet i klubhuset.

Søndagen startede ud med at ligne gårsdagens vejr -meget tåget og for lidt vind. Dagen startede derfor ud med snak om taktik, trim og teknik i klubhuset. Især vendinger havde vi fokus på. Derefter så vinden endelig bedre ud, så vi drog ud på vandet. Fokus på vandet var vendinger samt starter. Efter et par timer på vandet var tågen så tyk og vinden så svag at vi igen måtte søge mod land. Efter god evaluering af vores vendinger, som Nicolaj havde filmet, tog vi endnu et pas på vandet, inden vi pakkede sammen og sagde på gensyn til Ho Bugt.

Alt i alt en weekend, hvor vi var udfordret af vejrforholdene, men alligevel formåede at lære nyt og genopfriske færdigheder og aller vigtigst så havde vi en super hyggelig weekend.

Tusind tak for denne gang! 😊

/Emma

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.