Hobie Cat 16 VM 2019 – hilsen fra sejlerne

Team DEN

Af Calle Sørensen

  1. november 2019

Lidt historie:

Hej alle,

Efter 4 dage hvor vi vendte tidszonen og jetlaggen med minigolf og Escape rooms, ankom vi den 10/11. Til event-hotellet på det meget stille ø-resort Capitiva.

Vi er nu halvvejs igennem semifinalen, dog med meget få sejladser, vi har kun fået 3. Ud af 96 semifinalister ligger vi pt alle til at komme i finalen, som er top-56! Mikkel og Emma 55, Calle og Katja 46, Nicklas og Emilie 18, Daniel og Clara 6 og Nicolaj og Michelle på 1!

Pladsen! Vi deler øen med de resterende VM-sejlere, en flok søkøer der har søgt til de varme vande i havnen og måske også alligatorer og slanger, som der er skiltet med overalt.

Ude på vandet sejler vi rundt i lidt af noget stads, der er en giftig alge, som har slået millioner af fisk ihjel, og som flyder rundt i overfladen. Det er lidt ulækkert og lugter en del, og et par sejlere er også blevet syge. Når det så er sagt, så springer der hundredvis af delfiner rundt på banen og tæt på stranden, hvilket jo altid er en fornøjelse.

Vi bor, laver mad og hygger sammen her på VMs event hotel. Hvor sammenholdet og stemningen er høj, især med de flotte resultater som vi alle er stolte af at sejle hjem! 🙂

Endelig en stor-stor TAK til vores trøjesponsor Match Racing Denmark!

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.