Hobie Cat 16 VM 2019 – sølv til Nicolaj Bjørnholt/Michelle Jensen

Nicolaj Bjørnholt/Michelle Jensen

Efter et meget tæt opgør i toppen har Nicolaj Bjørnholt/Michelle Jensen sikret Danmark sølvmedaljer ved Hobie Cat 16 VM sejlet ud for Captiva Island i Florida.

Nicolaj/Michelle har i både semifinale- og finalesejladserne ligget helt fremme og flere omgange ført mesterskabet. Men som det fremgår af resultatlisten, har der været sejlet i et meget tæt felt, hvor det har tippet frem og tilbage mellem sejlerne i top 4. Det kombineret med særdeles krævende og udfordrende forhold for så vidt angår både vind og bølger samt kombinationen af samme. Desværre blev det grundet megen vind og ikke mindst vilde bølger i baneområdet ikke til sejladser på sidste dagen, hvor Nicolaj/Michelle ellers ville have haft gode chancer for at slå det sidste søm i.

Ikke desto mindre ligger det fast, at Nicolaj/Michelle leverede en ikke mindre end fremragende VM-præstation, som fortjener al mulig ros, og som de kan være utroligt stolte af!

I alt fire danske teams var at finde blandt de 56 besætninger, som gik videre til finalesejladserne. Ud over sølvmedaljerne blev det til endnu en top-10 placering til DK, hvor Daniel Bjørnholt/Clara Roskjær Møgeltoft Nielsen efter et par tunge placeringer kom rigtigt godt igen og sluttede på en fornem 6. plads. Det samme kan siges om Nicklas Heide/Emilie Strøm Jacobsen som i de sidste 4 sejladser sejlede sig op på en 13. plads fra en plads midt i tyverne. Godt gået! Endelig beviste Mikkel Stampe Nielsen/Emma Chandler Hansen med en 35 plads, at de absolut hører til i finalefeltet ved et Hobie 16 VM!

I semifinalesejladserne blev Calle Hulthin Sørensen/Katja Winterskov nr. 66 ud af de 96 deltagende teams.

Alt i alt et mere end godkendt VM set med danske Hobie briller! Godt gået! ???

Resultater, billeder, videoer m.m.m.: hobieworlds.com

/eo

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.